Pin It

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és a Fővárosi Önkormányzat immár huszadik éve szervezi meg „Mindenki Karácsonya” címmel közös karácsonyi rendezvényét. A szervezők ünnepi programmal és ajándékokkal kedveskednek a háromszáz hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyermeknek, akiket budapesti családsegítőkön keresztül, anyaotthonokból és általános iskolákból hívnak meg, hogy ezzel is szebbé és emlékezetessé tegyék számukra a karácsonyt.

A Szolgálat az ajándékozással egybekötött programját a korábbi évekhez hasonlóan a WestEnd City Center támogatásának köszönhetően a Bevásárlóközpont alsó szintjén, a Millennium Udvarban rendezi meg december 17-én, 13 órától. A meghívottak közül sokan csak ezen a rendezvényen találkoznak a karácsonyi hangulattal és kapnak ajándékot.

A meghitt, önfeledt és vidám hangulatot a Trambulin Színház „Vajaspánkó” című zenés mesejátéka biztosítja a meghívott gyermekek számára. A program ideje alatt „Hópihék” és „Mikulások” arcfestéssel és édességgel is kedveskednek a gyermekeknek.

Az előadás után 14 órakor kerül sor az ünnepélyes ajándékosztásra, melyet Tarlós István, Budapest főpolgármestere, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat tagja és Edvi Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat elnöke tart.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat ezzel a rendezvénnyel is szeretné meghitté és emlékezetessé tenni a meghívott gyermekek részére a karácsonyt, akiknek a karácsonyfa alatt egy kis ajándékcsomag valódi örömet jelent.

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com