Pin It

A cikkeket, alkotásokat az alábbi e-mail-címre várjuk:

szerkesztoseg@krefiti.hu 

Postacím: 1048 Budapest, Falemez u. 4.
Telefon/fax: +36 1 788 0993
E-mail: krefiti@krefiti.hu

Felelős kiadó, szerkesztő: Halusz Léna

Hirdetésfelvétel:
Telefon: +36 30 535 4125
E-mail: krefiti@krefiti.hu

 

A Krefiti Magazin részére elküldött személyes adatokkal (név, cím, telefonszám stb.) elfogadod, hogy a szerkesztőség ezeket felhasználhatja a nyeremények kipostázásakor, elküldésekor. Kizárólag e célból használjuk fel a személyes adatokat, másnak, máshová nem adjuk ki.

A nyertesek minden hónap első napján kerülnek kihirdetésre, a nyereményeket a kihirdetést követő 3 hónapon belül eljuttatjuk a nyertesek részére. (Ha a nyertes a kihirdetésétől számított 1 hónapon belül nem jelentkezik, vagy nem küldi el a szerkesztőség részére az elérhetőségét, a nyereményétől sajnos elesik.)

A www.krefiti.hu portálon található tartalom szellemi tulajdona a Krefiti Magazin felelős kiadója. A portál teljes tartalmával együtt teljes körű szerzői jogvédelem alá esik. A szerkesztőség előzetes írásbeli engedélye nélkül nem használhatók fel a portálon található információk, alkotások; kizárólag saját felhasználás céljából menthetők és nyomtathatók ki. A portál oldalán megjelent tartalom a Krefiti Facebook-, Instagram-, Twitter- és Pinterest-oldalán is megjelenik, továbbá nyomtatott formában (poszter, plakát) különböző helyszíneken, rendezvényeken is megjelenhet.

A www.krefiti.hu portálon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a mások által üzemeltett weboldalakra mutató hivatkozások tartalmáért a szerkesztőség nem vállal felelősséget.

A szerkesztőség a megjelentetett pályázati írásokkal, alkotásokkal kapcsolatos, tudomására nem hozott, írásban nem egyeztetett fennálló jogok tekintetében, illetve külső forrásokból származó adatok és információk pontosságáért és valódiságáért felelősséget nem vállal, az esetlegesen ebből eredő veszteségek vagy károk rendezésére nem kötelezhető.

A Krefiti Magazin szerkesztősége fenntartja magának a jogot, hogy a törvénybe és közerkölcsbe ütköző kifejezéseket tartalmazó írásokat, hozzászólásokat, az engedély nélküli reklámokat azonnal törölje.

NAIH-40536

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com