Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Pin It

Hogyan lehet egyszerre szórakozni, tanulni és barátságokat kötni? Mivel teheted még színesebbé a tanévet? Élményekre vágysz, és közben nyelvet is tanulnál? Segíts egy Magyarországra érkező külföldi önkéntes fiatalnak!

Az önkéntes munka egyre népszerűbb, hiszen nem csak hasznos, de rendkívül élménydús is. A nemzetközi önkéntesség pedig még egyedibb lehetőségeket és még több tapasztalatot kínál. Az AIESEC a világ legnagyobb egyetemi és főiskolás hallgatók által vezetett szervezete, amelynek célja, hogy a nemzetköziség és önkéntesség értékeivel pozitív hatást gyakoroljon a társadalomra. Magyar diákok számára is teremt lehetőséget, hogy nemzetközi önkénteseket fogadjanak, és egész életre szóló tapasztalatokat szerezzenek.

A külföldiek jelenléte jó alkalmat jelent a nyelvtudás fejlesztésére, valódi nyelvi környezetben, azaz még színesebb és érdekesebb módon, mint az iskolai nyelvórákon. Mindeközben egy idegen kultúrát ismerhetsz meg, az önkéntes pedig a te családod segítségével ismerheti meg a magyar szokásokat, ételeket és a mindennapi életet. Úgy indulhatsz kulturális felfedezőútra, hogy közben megszokott környezetedben maradsz.

Az AIESEC Budapesti Corvinus Egyetemen működő irodája lehetőséget biztosít, hogy 2-6 hétig megoszd otthonodat egy lelkes, kedves és érdeklődő külföldivel, hogy egész családoddal együtt részese lehess egy igazán egyedülálló élménynek. Nemzetközi tapasztalataid sokat segíthetnek, ha gondolkozol azon, hogy rövidebb-hosszabb ideig külföldön tanulj vagy dolgozz, de akkor is, ha egyszerűen csak szeretnél nyitottabbá válni.

Hány ismerősöd mondhatja el magáról, hogy külföldi barátai vannak? Élj a lehetőséggel, köss barátságokat, ismerj meg új arcokat és új kultúrákat, fogadj önkéntest!

Szervezetünkről bővebb információ itt: http://aiesec.hu/bce/

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

Elisaa19 - 13:10

Éreztem tekimteted Tudtam miért nézelMégsem tudtam megtenniHogy szemedbe belenézek

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com