Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Pin It

Rádiónk 2011 elején alakult azzal a céllal, hogy elsődlegesen Budapest 19. kerületében, valamint a dél-pesti térségben hallassuk a hangunkat, hogy a hallgatók, ha Kispestről (Kőbányáról, Erzsébetről... Dél-Pestről) van szó, csak Ránk hallgasson.

A rádió jelen pillanatban csak online érhető el, de a közeli tervek között van, hogy először kábelre, majd frekvenciára mehessünk.

Most először azonban önkéntes munkatársat keresünk, aki jól kommunikál, van mondanivalója, szeretné az újságírás ezen világát részletesebben megismerni, vannak kreatív ötletei, és tud egy olyan csapatban segíteni, ahol nem az a lényeg, hogy ki melyik hierarchikus szinten áll.

Nagyon fontos kritérium, hogy a Rádió jelenlegi tagjai füst- és alkoholmentes munkát végeznek, tehát szeretnénk, ha ezt a jelentkező tiszteletben tartaná. Életvitelszerűen dohányos munkatársunk nincs, és nem is lesz. Illetve nagyon fontos szempont, hogy a jelentkezőknek jelen pillanatban nem tudunk pénzt adni munkájáért; a munka, ahogy a szöveg elején is írtuk, önkéntes.

Kérjük, ezek tudatában fontold meg, tudsz-e így segíteni nekünk. Ha igen, kérlek, küldd el jelentkezésedet a radiokispest@gmail.com email-címre.

Rádiónk háttere politikamentes! És ezt a függetlenséget valljuk is.
Emellett Fogyasztóvédő Rádió is, és valljuk, hogy mi elsőként a hallgatókért vagyunk. Rájuk koncentrálunk, nekik akarunk megfelelni. Ezért, ha kell, odamondogatunk, odakérdezünk, ahol a hallgatók problémái, gondjai vannak.

Ahol mindenkié!

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com