Pin It

Jelen 45. Hm Zldgyk Nszruhban„Jelen lenni a pillanatban - szebb lett a világ”- ez a címe Hajdu Ádám természetfotó kiállításának, amely ettől a héttől egészen szeptember 30-ig látható a DMK Józsai Közösségi Házában (Debrecen-Józsa, Szentgyörgyfalvi u. 9.). A Petőfi Sándor Általános Iskola kezdeményezésére a beteg fiatalember gyógyulásának megsegítésére szerveztek jótékonysági kiállítást az intézmény munkatársai. A kiállítás megtekintése alatt a látogatók adományaikkal segíthetik Hajdu Ádám gyógyulását, gyógykezelését. 

Hajdu Ádám 1978. február 22-én született Debrecenben. A Tóth Árpád Gimnázium biológia-kémia tagozatán érettségizett 1996-ban, majd a Debreceni Egyetem Természettudományi Karán, biológus szakon szerzett diplomát kiváló eredménnyel 2001-ben. 2002-től a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóságán természetvédelmi őrkerület-vezetőként kezdett dolgozni. 2007-től a Stiefel Laboratories Lim. Magyarországi Kereskedelmi Képviseletén, majd a Richter Gedeon Gyógyszergyár orvos-látogatói munkakörébe került, s ott folytatta a munkáját 2011 szeptemberéig. Kedvelt szabadidős tevékenységei a természettel kapcsolatosak: túrázás, utazás, sport és a természetfotózás.

Jelen Erdly. Tzegmoha Lp

Ádámot 2011 szeptemberében, 33 éves korában Ausztriában baleset érte: elütötte egy autó. Súlyos koponyasérülése miatt Ausztriában életmentő műtétet hajtottak végre rajta, majd hosszú ideig kómában feküdt. Szülei mindent megtettek és megtesznek fiuk felépüléséért. A család és segítőik összefogásának eredményeként Ádám szépen javul, ahogyan ez a fotón is látszik, de járni még nem tud.

Jelen Hajdu1Jelen Hajdu2

Mindnyájunk számára példaértékű a szülők áldozatvállalása és a 34 éves fiatalembernek a gigászi küzdelme a teljes gyógyulásért. Talán mások is erőt meríthetnek a történetéből és a kiállításon bemutatott fotókból.

A kiállítás mottójául az alábbi idézetet választotta:

„Mindig megtörténik az,
amiben igazán hiszünk;
éppen a hitünk teszi megtörténtté.
És úgy vélem, semmi sem történik addig, amíg teljes szívünkből
nem hiszünk benne.”

(Frank Lloyd Wright)


Debreceni Művelődési Központ
4024 Debrecen, Kossuth u. 1.
www.debrecenimuvkozpont.hu

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

•L•U•N•A• - 13:12

Luna-VégtelenségTávolság, vész és kételyek.Istenem...Mond mit tegyek?Otthonom elvész, s lelkem meggyötörve,de menetelek egyenesen előre.(Saját vers. A többihez majd rakok ki linket. :D )

krefiti - 12:39

Elküldenéd a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy Facebookon üzenetben?

SzKriszta - 19:12

SZÖSSZENETMindentől rettenetesen távol,Mégis bennem él a bizonyos mámor.Nem akarok senkit,és semmit,De egyszerre mégis mindenkit.(Saját vers,instagramon :sz.kriszta__ az összes megtalálható :) )

Elisaa19 - 13:10

Éreztem tekimteted Tudtam miért nézelMégsem tudtam megtenniHogy szemedbe belenézek

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Kattogó

  17.04.2018 17:03
  :D :D :lol:
   
 • Végtelenség

  17.04.2018 15:44
  Köszönöm szépen, hogy ki lett rakva. :) Remélem mindenkinek tetszeni fog. ^^
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com