Pin It

Panni2 KicsiA Visegrádi Tehetségnapok élményei címmel nemzetközi rajzkiállítás nyílik lengyel, cseh, román, szlovák és magyar fiatalok munkáiból augusztus 16-án (pénteken) 17 órakor a DMK Újkerti Közösségi Házában (Jerikó u. 17-19.). A kiállítást megnyitja: Versényi Anna rajztanár. Köszöntőt mond: Szombathy András, a Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség elnöke, a 17. Eötvös Kupa Nemzetközi Röplabdatorna szervezője. Közreműködnek az anzX-hangok.

Az Eötvös DSE célja, hogy a sportkapcsolatok kulturális- és baráti kapcsolatokká szélesedjenek. Ennek megfelelően Kelet-Európa legnagyobb röplabda utánpótlás seregszemléjét, a 17. Eötvös Kupa nemzetközi röplabdatornát is kísérő rendezvények színesítik. Az események egyik leglátványosabbja a DMK Újkerti Közösségi Házban látható rajzpályázat. 

A pályázatra beérkezett munkákat zsűrizték. A Sportegyesület célja, hogy minél több helyszínen mutassák be az alkotásokat, ezzel is népszerűsítve a szabadidő hasznos eltöltését olyan tevékenységekkel, mint a rajzolás és a röplabda. A rajzpályázat témája a „Röplabdázás a Visegrádi országokban”. Tíz különböző országból érkeztek munkák: Csehországból, Szlovákiából, Lengyelországból, Finnországból, Olaszországból, Koszovóból, Lettországból, Litvániából, Szerbiából és Magyarország különböző településeiről.

A kiállítás szeptember 13-ig tekinthető meg az intézmény nyitvatartási idejében.


Debreceni Művelődési Központ
4024 Debrecen, Kossuth u. 1.
www.debrecenimuvkozpont.hu

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com