Pin It

Szept0Több nagyrendezvényt is szervezünk szeptemberben. Egyrészt a Csapókerti Szomszédsági Napot a Süveg utcában, amely a Csapókertben élők és az ottani önkéntesek legnagyobb ünnepe. Az eseményen az intézményben működő valamennyi közösség részt vesz. A másik hagyományos nagyrendezvényünk szeptember 28-án, a Józsai Szüreti Nap, amelynek 24. alkalommal ad otthont a Józsai Közösségi Ház a Józsaparkban.

Pikó Sándor, aki a Debreceni Virágkarneválok virágkocsijainak évtizedek óta tervezője-készítője, idén 65 éves. Ebből az alkalomból jubileumi kiállítással köszöntjük a képzőművészt szeptember 11-én, a Belvárosi Galériában.

A Kulturális Örökség Napjai (szeptember 21-22.) ma már mozgalom, amelynek keretében a helyi önkormányzatok, közösségek, szakmai és a civil szervezetek összefognak, hogy bemutassák épített örökségüket. Az országos rendezvénysorozathoz a Debreceni Művelődési Központ három egysége (Belvárosi Közösségi Ház, Tímárház, Honvédtemető és Mauzóleum Emlékhely) is csatlakozott.
Kovács Zoltán szarufaragó, Sarkadi Gyuláné népi ékszerkészítő, Boján Imre riselő, Bagdi Lajosné hímző, Dobiné Vass Júlia fazekas és Győri Balázs bútorkészítő. Mind a hat alkotóban közös, hogy idén rangos népművészeti elismerésben részesültek. Ennek apropóján a Tímárházban kiállítást szervezünk a munkáikból szeptember 20-tól.

A nyári szünetet követően tovább folytatódnak a havi rendszerességgel jelentkező hagyományőrző motollás alkalmak a Homokkerti Közösségi Házban. Ezúttal szeptember 14-én lesz az első esemény.

Szept1

Szept2

Szept3

Szept4

Szept5

Szept6

Szept7

Szept8

Szept9

Szept10

Szept11

Szept12

Szept13

Szept14

Szept15

Szept16

Szept17

Szept18

Szept19

Szept20

Szept21

Szept22

Szept23


Debreceni Művelődési Központ
4024 Debrecen, Kossuth u. 1.
www.debrecenimuvkozpont.hu

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com