Pin It

Placc0924Interaktív színházi játékkal készül a budapesti PLACCC Fesztiválra a dramaturg hallgatókból és fiatal vizuális alkotóművészekből álló Dinamó Budapest. A csapat szeptember 25. és 27. között egy Andrássy úti könyvtárban életre kelti az irodalmat. A Bábeli könyvtárban a közönség több olvasmányon keresztül vezető utat jár be, mindenki a saját előadása főszereplője lesz, a végső történet pedig a részletekből áll össze.

Izgalmas játékra hívja az olvasást és a színházat kedvelő közönséget szeptember 25. és 27. között a Dinamó Budapest a PLACCC Fesztiválon. A Bábeli könyvtár című előadás nézői átlagos látogatóként érkeznek meg a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár fiókintézményébe, az Andrássy út 52. szám alá, ám ez pillanatok alatt megváltozik, mert a közönség tagjai a könyveket olvasva egy történet részeseivé válnak. Útjuk során a világirodalom legkülönfélébb alkotásaival találkoznak, az ismert és kevésbé ismert szövegrészletekből pedig egy polgárháború eseményei bontakoznak ki, amit a résztvevők a különleges játék segítségével vészelnek át. A Bábeli könyvtárban mindenki a saját előadása főszereplője, a végső történet pedig a részletekből áll össze. A Színház- és Filmművészeti Egyetem dramaturg hallgatóiból és fiatal vizuális alkotóművészekből álló Dinamó Budapest előadásának témája és tárgya az olvasás mint befogadói élmény, illetve annak folyamatosan változó hagyománya. Az alkotók a nyomtatott szöveghez fűződő hétköznapi szokások megváltozására, a letölthető könyvek, az e-könyv olvasók elterjedésének hatásaira reflektálnak előadásukban. Az előadás során az internet működésének struktúráját alkalmazzák könyvekre, vagyis színházi játékukban a nézők úgy jutnak el egyik könyvtől a másikig, mintha azok hiperhivatkozásokkal, linkekkel lennének összekötve.

Dinamó Budapest: Bábeli könyvtár (interaktív színházi játék)
2013. szeptember 25.(szerda), 26. (csütörtök), 27.(péntek)
Időpontok: 18:00, 18:30, 19:00, 19:30, 20:00, 20:30
Találkozóhely: az Andrássy út és az Eötvös utca sarkán lévő posta előtti telefonfülkénél (VI., Andrássy út 53).
Jegyárak: felnőtt 1500 forint, diák/nyugdíjas 1200 forint
Elővételes jegyárak szeptember 23-ig: felnőtt 1200 forint, diák/nyugdíjas 1000 forint.
Belépőjegyeket a PLACCC Fesztivál honlapján (www.placcc.hu), az InterTicket hálózatában (www.jegy.hu), valamint elővételben a Trafó pénztárában lehet váltani.

A Bábeli könyvtár előadásainak esetében adott turnusokra lehet jegyet váltani, a turnusok félóránként indulnak maximum 8 fős létszámmal, 18.00 és 20.30 között. Helyszíni jegyvásárlás a találkozóhelyen, az előadás kezdete előtt 15 perccel. Előzetes bejelentkezés lehetséges a placccjegy@gmail.com email-címen vagy a +36 20 46 77 523 telefonszámon. Előzetes bejelentkezés hiányában nem garantáljuk, hogy a választott turnusban lesz eladható jegy. Későket nem áll módunkban beengedni az eredetileg választott turnusban!

Részletek:
www.placcc.hu
www.facebook.com/placccfesztival
https://www.facebook.com/DinamoBudapest

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com