Pin It

Nov1Idén is meghirdették a X. Országos Ifjúsági Népi Kézműves Pályázatot a 11-25 éves fiataloknak, az alkotásokból november 8-án, 11 órakor nyílik kiállítás a DMK Belvárosi Galériájában. Ehhez kapcsolódik a november 8-án, 9-én zajló Vándorlegény Konferencia, amelynek a DMK Belvárosi Közösségi Háza és a Tímárház ad otthont.

November 13-a, a Magyar Nyelv Napja. 2013-ban Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata a Debreceni Művelődési Központot kérte fel, hogy szervezzen egész napos programsorozatot, melyben méltóképpen megemlékezhetünk az ünnepről. A tervezésbe több intézmény is bekapcsolódott (Méliusz Juhász Péter Könyvtár és fiókkönyvtárai, Debreceni Református Kollégium Múzeuma, Debreceni Református Egyházközség, Alföldi Nyomda, stb.), így városszerte 12 helyszínen, nagyon sok programmal várjuk az érdeklődőket. A nap kiemelt eseménye 11 órakor kezdődik a Nagytemplomban, ahol az ünnepi műsor után több száz diák részvételével felolvassuk Csokonai Vitéz Mihály: Magyar! Hajnal hasad! című költeményét. Debrecen több testvérvárosa is csatlakozik a rendezvényhez, néhány programelem mindenütt azonos lesz. Így Balatonfüred, Kecskemét, Nagyszalonta diákjai is Csokonai versét fogják szavalni.

A Szeredás Népzenei Együttes 1993-ban alakult, idén ünneplik fennállásuk 20. évfordulóját. Ebből az alkalomból november 16-án, 10 órától egész napos programsorozattal várjuk a népzene szerelmeseit a DMK Belvárosi Közösségi Házában. Lesz gyermekjátszó, kézműves foglakozás, táncház, és lemezbemutató koncert – az együttes tagjai bemutatják a „Rózsa Sándor felül a nyeregbe…” c. legújabb lemezüket. 

Novemberben is rengeteg programmal várunk, gyere el te is!

Nov2

Nov3

Nov4

Nov5

Nov6

Nov7

Nov8

Nov9

Nov10

Nov11

Nov12

Nov13

Nov14

Nov15

Nov16

Nov17

Nov18

Nov19

Nov20

Nov21

Nov22

Nov23


Debreceni Művelődési Központ
4024 Debrecen, Kossuth u. 1.
www.debrecenimuvkozpont.hu

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

Elisaa19 - 13:10

Éreztem tekimteted Tudtam miért nézelMégsem tudtam megtenniHogy szemedbe belenézek

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com