Pin It

Feb1Utolsó idők címmel februártól Ifjúsági Filmklubot indítunk a DMK Belvárosi Közösségi Házának Klubtermében (volt Amerikai Kuckó). A dokumentumfilm – sorozat tematikája azt taglalja, hogy az ifjúságkép miként alakult a magyar filmművészetben a rendszerváltás után.

Idén 51. alkalommal rendezi meg a Hajdú-Bihar Megyei - Debrecen Városi Természetjáró Szövetség és a Debreceni Művelődési Központ a Természetbarát Hetet. Az érdekesnek ígérkező előadásoknak a Belvárosi Közösségi Ház ad otthont, de az egy hét alatt túrákon és bakancsos bálon is részt vehetnek a természet szerelmesei. 

A Debreceni Művelődési Központ évek óta bekapcsolódik a Kultúrházak éjjel-nappal elnevezésű rendezvénysorozatba. Az egész országot behálózó, a kisebb településeken szinte egyedüli kulturális szolgáltatóként jelenlévő kultúrházak, faluházak, a nagyobb településeken közművelődési feladatokat ellátó művelődési és közösségi házak, többfunkciós intézmények bemutatkoznak 2014. február 28-március 2. között éjjel vagy nappal, avagy mindkét napszakban, ezzel is sokoldalúságukat bizonyítva. A mellékelt programajánlóban megtekinthetik/megtekinthetitek, hogy a DMK milyen programokkal kapcsolódik a rendezvénysorozathoz. 

A Tájoló Tűzzománc Szakkör idén ünnepli fennállásának 30 évfordulóját. A jubiláló közösségeink fejezetben részletes ismertetőt olvashattok róluk. 

Feb2

Feb3

Feb4

Feb5

Feb6

Feb7

Feb8

Feb9

Feb10

Feb11

Feb12

Feb13

Feb14

Feb15

Feb16

Feb17

Feb18

Feb19

Feb20

Feb21

Feb22

Feb23


Debreceni Művelődési Központ
4024 Debrecen, Kossuth u. 1.
www.debrecenimuvkozpont.hu

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

Elisaa19 - 13:10

Éreztem tekimteted Tudtam miért nézelMégsem tudtam megtenniHogy szemedbe belenézek

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com