Pin It

Marc1Március 15-én – a tavalyi sikeres kezdeményezés folytatásaként – ismételten meghívjuk a debrecenieket a Belvárosi Közösségi Házba, hogy forradalmi táncházzal és kézműves játszóházzal tisztelegjünk nemzeti ünnepünk előtt. Beszélgetős estéinket folytatjuk ebben az évben is a pozitív fogadtatás alapján. Az előző félév meghatározó gondolati iránya anyanyelvi műveltségünk jelenlegi helyzete, taníthatósága volt, melynek egyik fontos ágazatáról, zenei anyanyelvünkről nem esett szó: most erről is beszélgetünk március 26-án a Belvárosi Közösségi Házban kiváló debreceni népdalénekes vendégünkkel, Bárdosi Ildikóval. 

Dr. Végh László fizikus, az MTA Atommagkutató Intézetének munkatársa, a Fenntartható Fejlődés és Erőforrások Kutatócsoport tagja, évek óta foglalkozik a fenntarthatóság kérdéskörével. A fenntartható fejlődést egyre inkább a fenntartható élet gondolata váltotta fel megközelítésében. Erről is beszélünk majd március 12-én. 

A határokon átívelő kulturális hídépítés jegyében kívánjuk bemutatni azokat az alkotókat, alkotótelepeket, illetve alkotóközösségeket, melyek meghatározóak egy-egy határon túli régió képző- és iparművészeti életében. Elsőként Bódva-völgyi (Kassa Megye, Szlovákia) művészek kortárs művészeti műhelyébe nyújtunk betekintést a március 11-én, a Belvárosi Galériában nyíló tárlatunk keretében. 

Március 19-20-án, 9 órától ismét bábos találkozóra hívjuk Debrecen és a térség óvodásait a DMK Újkerti Közösségi Házába. 

A Nagyanyáink praktikái sorozatban csigacsináló versenyre várjuk az érdeklődőket március 25-én, 10 órától a DMK Kismacsi Közösségi Házába, ahol a régmúlt háztartási ismereteit elevenítjük fel. 

A Hajdú-Bihar megyében működő kertbarátok férfitagjai pálinkáikkal, míg az asszonyok pogácsáikkal mérettetnek meg a VI. Józsai Pálinka és Pogácsa Versenyen március 8-án, 9.30-tól a DMK Józsai Közösségi Házában.

Marc2

Marc3

Marc4

Marc5

Marc6

Marc7

Marc8

Marc9

Marc10

Marc11

Marc12

Marc13

Marc14

Marc15

Marc16

Marc17

Marc18

Marc19

Marc20

Marc21

Marc22

Marc23


Debreceni Művelődési Központ
4024 Debrecen, Kossuth u. 1.
www.debrecenimuvkozpont.hu

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

Elisaa19 - 13:10

Éreztem tekimteted Tudtam miért nézelMégsem tudtam megtenniHogy szemedbe belenézek

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com