Pin It

Talpra MagyarTavaly nagysikerű "forradalmi" családi táncházat rendeztünk a DMK Belvárosi Közösségi Házában (Kossuth u. 1.) nemzeti ünnepünk napján, március 15-én a debreceni néptáncegyüttesekkel – Debreceni Népi Együttes, Forgórózsa, Főnix, Hajdú, Honvéd, Hortobágy – közösen, s e jeles hagyományt kívánjuk folytatni idén is.

Ismét együtt ünnepelünk, emlékezünk a hat debreceni táncos közösséggel, az idén a Motolla Egyesülettel is, s az ünnephez híven ezúttal is a verbunk lesz a meghatározó táncunk. Emellett megismerkedhetünk a reformkor egyik jellegzetes társastáncával, a körmagyarral is, s kézműves foglalkozások is várják az érdeklődőket.

Rendezvényünket az idén is az ünnep napján, 15-én tartjuk, így reményeink szerint a gyerekek és a szülők együtt vehetnek részt a szombati programon. A belépés díjtalan!

Debreceni Művelődési Központ
4024 Debrecen, Kossuth u. 1.
www.debrecenimuvkozpont.hu

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

Elisaa19 - 13:10

Éreztem tekimteted Tudtam miért nézelMégsem tudtam megtenniHogy szemedbe belenézek

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com