Pin It

Április 25-én 17 órai kezdettel rendezi meg a világ legnagyobb diákok által vezetett nonprofit szervezete, az AIESEC a MultiColour Fest névre keresztelt eseményt. A helyszín a fiatalok körében népszerű Fogaskert.

Mit érdemes tudni az AIESEC-ről? Egy globális non-profit szervezet, amely 124 országban van jelen, és mára több mint 100 000 taggal büszkélkedhetünk. Globális hálózatunknak köszönhetően nemzetközi önkéntes és szakmai gyakorlatokat szervezünk, így nyújtva szélesebb látókört és fejlődési lehetőségeket a fiataloknak. A mostani rendezvényünk egyik célja, hogy ezeket a nemzetközi csereprogramokat népszerűsítsük.

A rendezvényen a jelenleg Magyarországon tartózkodó külföldi gyakornokok fognak a saját országukra jellemző süteményeket és édességeket készíteni, amelyből a látogatók bátran falatozhatnak majd. Illetve flashmobbal is készülünk. De nemcsak ezek miatt lesz sokszínű az említett esemény.

Hallottál már olyan eseményről, amikor az emberek színes port dobálnak? Nos, gyere el, és részt vehetsz egy ilyenen, ugyanis a rendezvény hivatalos részének zárásaként és a jó hangulat tetőzéseként ez fog történni. Az esemény így az ízek és a színek kavalkádja is lesz egyben. Alapvetően ez egy Indiából származó hagyomány, amire Magyarországon korábban még nem sokszor volt példa. Mi viszont ezzel is szeretnénk egy kis színt hozni a szürke hétköznapokba.

Tehát ha szeretnél részt venni a rendezvényen, akkor nincs más dolgod, csak gyere el április 25-én 17 órakor a MultiColourFest-re, és érezd jól magad. Ha pedig a nemzetközi csereprogramjaink iránt szeretnél érdeklődni, azt is megteheted az eseményen, illetve a jelenleg itt gyakorlatozó külföldiektől is kérdezhetsz majd.

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

•L•U•N•A• - 13:12

Luna-VégtelenségTávolság, vész és kételyek.Istenem...Mond mit tegyek?Otthonom elvész, s lelkem meggyötörve,de menetelek egyenesen előre.(Saját vers. A többihez majd rakok ki linket. :D )

krefiti - 12:39

Elküldenéd a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy Facebookon üzenetben?

SzKriszta - 19:12

SZÖSSZENETMindentől rettenetesen távol,Mégis bennem él a bizonyos mámor.Nem akarok senkit,és semmit,De egyszerre mégis mindenkit.(Saját vers,instagramon :sz.kriszta__ az összes megtalálható :) )

Elisaa19 - 13:10

Éreztem tekimteted Tudtam miért nézelMégsem tudtam megtenniHogy szemedbe belenézek

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Kattogó

  17.04.2018 17:03
  :D :D :lol:
   
 • Végtelenség

  17.04.2018 15:44
  Köszönöm szépen, hogy ki lett rakva. :) Remélem mindenkinek tetszeni fog. ^^
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com