Pin It

Savoya FarsangNagyszabású farsangi jelmezverseny lesz február 7-én a Savoya Parkban. A maskarás gyerekeket Gubík Ági színésznő, Dombóvári Vanda műsorvezető és Kerekes József színész véleményezi, majd pontozza. Vandánál aligha lehet valaki hitelesebb zsűritag, ő ugyanis 7 éves korában ősasszonyként már nyert jelmezversenyt. A mostani megmérettetésen értékes nyereményekkel távozhatnak a dobogósok. A rendezvényt az Alma együttes fellépése zárja.

Készítsd el saját farsangi jelmezed, jelentkezz Savoya Park farsangi jelmez szépségversenyére és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét! – olvasható a farsangi jelmezverseny felhívásában. A jelentkezés ingyenes, regisztrálni február 1-ig lehet a www.savoyapark.hu/oltozz-es-nyerj oldalon. Egyéni kategóriában fődíj egy Hauser kerékpár. A nyertes eldöntheti, hogy milyen méretben és színben kéri. Csoportos kategóriában pedig a győztes csapat nyereménye egy teljes nap a budapesti Aquaworld Vízibirodalmában. Továbbá a 2. és 3. helyezettekre is értékes nyeremények várnak.

A február 7-én 14 órakor kezdődő jelmezverseny a Savoya Park benti színpadán lesz. Indulni kizárólag saját (vagy szülő, hozzátartozó) által készített jelmezzel lehet. A Kerekes József színművész, Gubík Ági színművésznő és Dombóvári Vanda televíziós műsorvezető alkotta háromtagú zsűri pontozza, értékeli és adja át a legötletesebbnek és legszebbnek ítélt jelmezek készítőinek járó nyereményeket.

Dombóvári Vanda már több alkalommal öltözött be, és nem csak gyerekként, hanem felnőttként is.
- Első osztályos koromban királylány szerettem volna lenni, de anyukám azt mondta, hogy azzal nem nyerek, ezért az ő unszolására beöltöztem ősasszonynak – árulta el Vanda. – Leopárd mintás ruha volt rajtam, a kezemben pedig bunkós bot. Borzalmasan éreztem magam. Némileg kárpótolt, hogy megnyertem a jelmezversenyt. Harmadikosként rikkancs voltam, és negyedikesként végre királylánynak öltözhettem. Volt néhány kínos pillanatom is, például egy felnőtt buliba meg volt beszélve, hogy mindenki beöltözve érkezik, de végül csak rajtam volt maskara.

A jelmezverseny díjátadója után 17 órától az Alma zenekar koncertezik a Savoya Park színpadán.

További információk:
https://www.facebook.com/events/1547358335522480/?fref=ts
www.savoyapark.hu

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com