Pin It

Lyuhasz Lyacint BtA Debreceni Zenész Klub utolsó előtti egész estés rendezvényét április 24-én, pénteken, 17.30-tól tartjuk a Debreceni Művelődési Központ Belvárosi Közösségi Házában (Kossuth u. 1.).

A Debreceni Zenész Klub a város zenei életének gazdagítása céljából alakult 2012 tavaszán az igazgató Jantyik Zsolt (PG Csoport) és Mohos Péter Iván (Hangfogó Együttes/Klub Elnök) kezdeményezésére. Jelenleg a klub harmadik szezonja zajlik, melynek utolsó előtti egész estés rendezvénye a Tudatmoraj, amely az eddigi alkalmak sorában messze a legextrémebb. Az utolsó ilyen esemény a MODEM belső kertjében zajlott tavaly szeptember közepén, valamint november elején a Debreceni Egyetem főépületében Zaj Konferencia címmel. Április 24-én fellépnek: Dr. Kondor (Debrecen), Hínár (Miskolc), Úly (Debrecen), Lyuhász Lyácint Bt. (Debrecen), Fluidian (Kolozsvár, Románia). 

A koncertek előtt 18 órai kezdéssel az Albert Einstein Bizottság által 1984-ben megjelentett Jégkrémbalett c. remekművet vetítjük le.
Kapunyitás: 17.30. Belépő: 500 Ft. Büfé


Debreceni Művelődési Központ
4024 Debrecen, Kossuth u. 1.
www.debrecenimuvkozpont.hu

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com