Pin It

Eter Plusz FlyerTehetség, zene, egri bor. Exkluzív környezet. Május 29-én, délben újra megnyitja kapuit a Bolyki Pincészet Egerben. Idén tízedik alkalommal hangolnak feltörekvő zenészek az ÉTER PLUSZ - Tehetségkutató Fesztivál versenyén. Kiváló szakmai zsűri, a zeneipar krémje. Szakma és tehetséggondozás. Május 29-30. között három napra Egerbe költöznek a zenekedvelők. A szállások csurig vannak, mindenki rajtra kész.

18 feltörekvő zenekar, 10 DJ. 3 nap alatt 3 színpadon több mint 15 nagy zenekar. ÉTER-Plusz és FESZT-EGER konferenciával fűszerezve. Akik bírálnak: Nagy Gábor, Temesi Berci, Újfalusi Gábor, Tadeusz Rieckmann, Nagy Nono Norbert.

ÉTER Plusz után a Feszt!Eger a színpadán: a Tankcsapda, Road, Kowalsky meg a Vega, Vad Fruttik, Péterfy Bori & Love Band, Kiscsillag, Quimby, Anna and the Barbies, Irie Maffia. És nem maradhatnak ki az ÉTER Feszt tavalyi legjobbjai is sem: a Face Today, Fatal Error és a HungaRiddim.

Az ÉTER Plusz egyedül álló módon ötvözi a versenyt a szakmai műhelymunkával: tehetséggondozás, workshop, bemutatók, Cseh Tamás Programiroda. Itt értesülhetnek először a legfontosabb támogatási lehetőségekről a feltörekvő zenészek. A műhelyek fő témái: jogvédelem, lemezeladás, színpadi kulisszák, lemezkiadás, jogdíjak. Mi kell a befutáshoz a zene világában? Az ország egyetlen tehetségkutatója, ahol a feltörekvő zenészek a szakmával találkoznak. A HANOSZ közreműködésével pedig a hangszereket is kipróbálhatják. Ez az igazi plusz.

A szezon első nagy durranása! Aki tavaly volt, idén is ott lesz! ÉTER-Plusz. FESZT!Eger, Music Hungary. Minden, ami zene.

Várunk benneteket!

10378938 10202878573083674 7688059602117684552 N

További információk:
www.eterfesztival.hu
www.facebook.com/eterfesztival

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com