Pin It

Magnetreggelek

A MagNet Közösségi Ház 2016. február 2-án, a farsang jegyében, újra közös napindításra hívja az érdeklődőket, ahol mindenki kedvére töltődhet, ébredezhet, táncolhat, jógázhat és reggelizhet a többi korán kelő társaságában.

A reggelek újragondolásának egyik alapvetése az volt, hogy létrejöjjön egy olyan tér, ami feltölt, ami segít abban, hogy a közösség minden tagjának lendületesen, vidáman induljon a napja. A rendezvény célja felhívni a figyelmet önMAGunk fontosságára, testi-lelki-szellemi egyensúlyunk megtartására. Szóljanak ezek a reggelek tehát MAGunkról: ünnepeljünk jógával, tánccal, hangfürdővel, egészséges, vitalizáló és finom reggelivel, relaxációval, kedves emberek közösségében.

A díjmentes közösségi rendezvénysorozat következő reggelén, 2016. február 2-án Novák Péter házigazda várja reggel 7 órától a MagNet Közösségi Házban az ébredezőket.

A rendezvény különlegessége a becsületkasszás fogyasztással elérhető reggeli. A MagNet Bank és a MagNet Ház közösségi szellemiségéhez hűen döntött a becsületkasszás fogyasztás mellett; az ételek és italok valós értékének ismeretében, minden résztvevő annyit fizet, amennyit szívből ad. A Tudatos Vásárlók Egyesülettel pedig környezeti és társadalmi címke kártyák segítségével tesztelhetik a tudásukat a korán kelők.

A finom reggeli mellett a helyszínen farsangi maszkokat készíthetnek a résztvevők, e mellett profi sminket és reggeli masszázst - legyen az svéd, gyógy vagy holisztikus – is igényelhetnek a korán kelők. A szűrő programok keretében lehetőség nyílik a biológiai életkor felmérésére is.
A gyermekeket, csemetéket klassz játékokkal várja a gyerekjátszó, hogy az ő reggeljük is különlegesen indulhasson a Korán Kelő Kölykök Klubjában.

IDŐPONT ÉS REGISZTRÁCIÓ:

Időpont: 2016. február 2. 7.00-9.00 óráig, kapunyitás 6:30 (majd minden hónap első keddjén)
Helyszín: MagNet Közösségi Ház, Budapest Andrássy út 98.
A belépés ingyenes, de a részvétel regisztráció köteles. Biztosítsd a helyed a becsületkasszás reggelire és regisztrálj a reggelek@magnethaz.hu e-mail címen.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

WWW.MAGNETHAZ.HU | WWW.FACEBOOK.COM/MAGNETHAZ  

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com