Pin It

Mesewerk

A 10 éves Werk Akadémia közös szellemi kalandra hívja az 5-10 éves gyerekeket és szüleiket. Célunk a gyermeki kommunikáció és kreativitás fejlesztése, gyermek és szülő kapcsolatában a megértés erősítése.
A MeseWerk egy mindenki számára nyitott mesehely, ahol közös beszélgetések, játékok, előadások, műhelyek és tréningek közös nyelvet, közös élményeket teremtenek szülő és gyermeke között, ezzel is segítve a gyermeki önkifejezést.

A MeseWerk főpróbájára 2016. június 12-én vasárnap délután 2 órától kerül sor a Werk Akadémián (VIII. Salétrom u. 4. A Rákóczi tértől 1 percre). A klasszikus Sómese varázsmesei struktúráján keresztül szülő és gyermeke együtt járják végig a mesehős útját. Ezzel párhuzamosan lehetőségük lesz a saját életútjuk újragondolására, a szülők útmutatást kapnak a “kényes” nevelési helyzetekhez.

Az esemény Facebook oldala ITT látható.

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com