Pin It

Diakszinpad Miskolc

A közelmúltban a Diákszínpadok Országos Egyesülete szervezésében az észak-keleti régió diákszínjátszóinak versenyén, Miskolcon a DMK Főnix Diákszínpadának Viktor, avagy A gyermekuralom című játéka elnyerte a Legjobb előadás díját (megosztva két miskolci színpad produkciójával), továbbá a fő-és címszerepet játszó Bodnár Erik megkapta a Legjobb férfialakítás díját (szintén megosztva). A Főnix előadásának rendezője: Várhidi Attila.

Pin It

17kult3

Játék két részben, Piros Ildikó Kossuth-és Jászai Mari-díjas Érdemes Művész és Mikó István Jászai Mari-díjas színművészek előadásban.

Pin It

Vig 16 17 Pal Utcai Fiuk Image

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) a hagyományoknak megfelelően idén ismét megtartja jótékonysági estjét a Vígszínházban, ahol Dés László-Geszti Péter-Grecsó Krisztián: A Pál utcai fiúk című kétrészes zenés darabja kerül bemutatásra.

Pin It

Nyolckor A Barkan Zenes Mesejatek Kozremukodok Es Alkotok 3 2

Gyerekmese, nemcsak gyerekeknek. 2017. december 23-án,16 órától lesz az első Budapest-bemutatója Ulrich Hub: "Nyolckor a bárkán" című zenés mesejátéknak, amit a Junion Színház és az RS9 színház közös produkcióként hoztak létre. Az előkészületekről és a próbaidőszak érdekes eseményeiről beszélgettünkKoleszár Bazil Péter rendezővel és Kriszt László koreográfussal.

Pin It

16kult14

Édes hármas-páros játék két félidőben. Találkozások jönnek mennek különböző formában. Jelentéktelenek és megrendítők. Langyosak és forróak. Bennük az élet nagyobb vagy éppen apróbb kérdései tűnnek elő: Mi a vonzóbb a nő számára, a szerénység, vagy a magabiztosság? Kit választunk, és miért választjuk? Mi választunk, vagy minket választanak? Vajon jól választunk, vagy megbánjuk? Keressük együtt, és megkapjuk a választ! Talán…

Pin It

16kult13 3

A HOŠIG Horvát Irodalmi és Táncszínház előadása a XIII. Kerületi Horvát Nemzetiségi Önkormányzattal közös szervezésben. „Időutazás” címmel olyan színielőadás kerül bemutatásra, amelynek célja a magyar-horvát közös múlt, a 800 éves államközösség történelmének feldolgozása.

Pin It

16kult6

Emmi Rothner e-mailben szeretné lemondani a Like magazin előfizetését, de félreüt egy betűt, és levele véletlenül Leo Leikénél köt ki. Így veszi kezdetét a különleges levélváltás, melynek során a teljes ismeretlenség és kedves bensőségesség közti keskeny mezsgyén egyensúlyozva egyre közelebb kerülnek egymáshoz, míg végül kénytelenek feltenni maguknak a kérdést: vajon a levelekben kifejezett, egymás iránti egyre erősebb érzéseik kiállják-e a személyes találkozás próbáját?

Pin It

Gellerthegyi Almok 2016 40

Végre 45 év után újra színpadon a Gellérthegyi álmok!
Igazi színházi élményben volt része azoknak, akik ellátogattak a Fészek Művészklub kupolatermébe, a Karinthy Ferenc klasszikus írásából készült Gellérthegyi álmok előadásra. Erről beszélgettünk másnap, Kriszt László rendezővel.

Pin It

Edith Piaf 1

A Kazán István Kamaraszínháztól megszokhattuk az elmúlt tíz évben, hogy bátran nyúl hozzá olyan témákhoz, írásokhoz, darabokhoz, amelyek valahogy elkerülik más színházak dramaturgjait, rendezőit, igazgatóit. Edith Piaf életéről, jobban mondva, gyerekkori életéről készül egy zenés játék, melyet Kelecsényi László írt. Erről beszélgetünk Kriszt László rendezővel a Fészek Művészklubban, ahol egyébként majd a bemutatót is tervezik.

Pin It

Kazan Istvan Kamaraszinhaz 2006 2016 1

Tíz éve alakult a Kazán István Kamaraszínház. Az elmúlt években több előadásukat volt szerencsém látni, s meg kell mondanom, hogy látva a színvonalat, én is beálltam az önök szurkolótáborába. Itt ülünk a Fészek Művészklubban, és arról beszélgetünk Kriszt László rendezővel, hogy hogyan, milyen körülmények közt jött létre a kamaraszínház.

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

•L•U•N•A• - 13:12

Luna-VégtelenségTávolság, vész és kételyek.Istenem...Mond mit tegyek?Otthonom elvész, s lelkem meggyötörve,de menetelek egyenesen előre.(Saját vers. A többihez majd rakok ki linket. :D )

krefiti - 12:39

Elküldenéd a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy Facebookon üzenetben?

SzKriszta - 19:12

SZÖSSZENETMindentől rettenetesen távol,Mégis bennem él a bizonyos mámor.Nem akarok senkit,és semmit,De egyszerre mégis mindenkit.(Saját vers,instagramon :sz.kriszta__ az összes megtalálható :) )

Elisaa19 - 13:10

Éreztem tekimteted Tudtam miért nézelMégsem tudtam megtenniHogy szemedbe belenézek

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Kattogó

  17.04.2018 17:03
  :D :D :lol:
   
 • Végtelenség

  17.04.2018 15:44
  Köszönöm szépen, hogy ki lett rakva. :) Remélem mindenkinek tetszeni fog. ^^
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com