Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Pin It

Npi Jtszhz Vezeti Kpzs

A Debreceni Művelődési Központ 2013 márciusától újraindítja nagy sikerű, akkreditált (kötelező pedagógus továbbképzésbe illeszthető) képzését, amelyet elsősorban óvónők, tanítók-tanárok és a népi kézművesség iránt érdeklődők számára hirdet meg. A tanfolyam befejezését követően a résztvevők szakkört, csoportot, játszóházi foglalkozást vezethetnek, illetve oktató-nevelő munkájukat hagyományos kézműves technikák elsajátításával gazdagíthatják.

Az elméleti (néprajz) oktatás mellett nagy hangsúlyt fektetnek a gyakorlati képzésre, amelyen több mint húsz féle természetes anyag megmunkálásának alapjait sajátíthatják el.
A képzés vizsgával zárul, ahol a hallgatók elméleti és gyakorlati tudásukról adnak számot, és bemutatják a tanfolyam ideje alatt készült munkáikat.

A tanfolyam képzési ideje: 5 hónap
Kéthetente péntekenként 13-19 óráig, illetve szombatonként 9-15 óráig.

Helyszín: DMK Tímárház- Kézművesek Háza (Debrecen, Nagy Gál István u. 6.)

A tanfolyam díja: 98.000 Ft, mely tartalmazza az oktatás költségeit, a tankönyvet és a szükséges alapanyagok jórészét. Részletfizetésre is van lehetőség.

Választható lehetőség: 1 hét tábor, ahol a résztvevők továbbmélyíthetik a tanfolyam során megszerzett gyakorlati tudásukat.
A tábor díja: 30.000 Ft

A jelentkezés módja: 2013. február 28-ig a www.debrecenimuvkozpont.hu honlapról letölthető jelentkezési lap visszaküldésével az alábbi e-mail címre: matrai.andrea@debrecenimuvkozpont.hu.

Jelentkezés feltétele: Minimum érettségi

A tanfolyam a továbbiakban folytatható. A Debreceni Művelődési Központ a későbbiek folyamán beindítja a különböző népi kismesterségek oktatását is, valamint az oktató képzést, melyeknek alapfeltétele a játszóház-vezetői képesítés.
Várják a jelenleg és korábban végzettek jelentkezését!

A képzéssel kapcsolatos további információ:
Mátrai- Nagy Andrea Bíborka
oktatásszervező
06/ 52- 321- 260, 06/30- 618- 9767
(kedd- péntek 8- 18 óráig)
matrai.andrea@debrecenimuvkozpont.hu 

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com