Az élményteli órák - 5.0 -re értékelve 5 -ből 1 vote

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Én nagyon szeretek iskolába járni, mert számomra sok ismeretlen dolgot tanulok ott. Különösen jó dolog, hogy játékosan tanulunk meg mindent, ami fontos lehet majd a mindennapjainkban.

Tavaly a magyar órán egy játékbohóccal ismerkedtünk meg. Sajnos hétvégeken nagyon unatkozott a  kis kabalánk, ezért meghívót készítettünk neki. Sorsolás után, akinek a kabala kihúzta az írását, az hazavitte három napra. Boby (így hívták a bohócot) egy naplóba írta élményeit. Technika órán készítettünk neki otthont, ha véletlenünk nem sorsoltunk, legyen hol laknia a bohóckának. Természetesen én is hazavittem Boby-t. Kincseket kerestünk, olvastam neki és külön ágyba fektettem, amit én készítettem.

Ő Boby, az osztályunk szeretett bohóca

Elmenyteli1

Majom állatunk is van. Harmadik osztályban csináltunk neki személyi igazolványt, diákigazolványt és még vezetői engedélyt is.

A majmocskánk személyi igazolványa

Elmenyteli2

Kirándulni is voltunk a Bihari-síkon. Ott sok új dolgot ismertünk meg. Láttunk bölényeket, madarakat és bogarakat. Találtunk rókacsontvázat és vizsgáltunk növényeket is.

Bihari-sík tájvédelmi körzet

Elmenyteli3

Tanultunk Lázár Ervinről is. Volt rá lehetőség, hogy olvassuk a Négyszögletű Kerek Erdőt. Először le kellett rajzolni az erdőt. Néha csapatban dolgoztunk. Ha jól oldottuk meg a feladatokat, megkaptuk egy szereplő fényképét. Mindig felragasztottuk a csapat erdejébe.

Ezt tanultuk Lázár Ervinről

Elmenyteli4

Azért is szeretem az iskolát, mert vannak különböző foglalkozások. Én például járok újságíró szakköre. Vicceket írok az újságba.

Egyiptomról készült cikkemet tanító néni feltöltötte az internetre, ahol nyertem egy foltvarrott táskát. Nagyon örültem neki.

Íme, a nyereményem

Elmenyteli5

Járok drámára is, itt meg sokat játszunk és fellépésre készülünk.

Én ezért szeretek iskolába járni. Nagyon jó dolog az is, hogy szünetekben sokat játszhatok osztálytársaimmal, barátaimmal, és kedves a tanító néni.

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

•L•U•N•A• - 13:12

Luna-VégtelenségTávolság, vész és kételyek.Istenem...Mond mit tegyek?Otthonom elvész, s lelkem meggyötörve,de menetelek egyenesen előre.(Saját vers. A többihez majd rakok ki linket. :D )

krefiti - 12:39

Elküldenéd a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy Facebookon üzenetben?

SzKriszta - 19:12

SZÖSSZENETMindentől rettenetesen távol,Mégis bennem él a bizonyos mámor.Nem akarok senkit,és semmit,De egyszerre mégis mindenkit.(Saját vers,instagramon :sz.kriszta__ az összes megtalálható :) )

Elisaa19 - 13:10

Éreztem tekimteted Tudtam miért nézelMégsem tudtam megtenniHogy szemedbe belenézek

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Kattogó

  17.04.2018 17:03
  :D :D :lol:
   
 • Végtelenség

  17.04.2018 15:44
  Köszönöm szépen, hogy ki lett rakva. :) Remélem mindenkinek tetszeni fog. ^^
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com