Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Pin It

Nemet

Ha szeretnél önállóan elkezdeni németül tanulni, akkor nem kis fába vágod a fejszét!
Meg kell valahogy érteni a nyelvtani szabályokat, és a helyes kiejtést is el kell tudni sajátítani. Ez sok nehézséget okoz azoknak, akik könyvből próbálják meg megtanulni a német nyelvet.

A Tantaki kifejlesztette azt a módszert, amellyel könnyedén megérthető a német nyelvtan, ráadásul önállóan is megtanulható. A helyes kiejtést pedig eredeti német anyanyelvű tanár biztosítja.
Próbáld ki most INGYENESEN a Német kezdőknek dupla lemezes DVD-t ide kattintva!

Miért érdemes DVD-ből tanulni a német nyelvet?

1) A tanulást önállóan is el tudod kezdeni. Mivel pontos útmutatásokat kapsz, és a helyes kiejtést is gyakorolhatod, ezért bátran ajánljuk a kezdőknek.

2) Német ANYANYELVŰ tanártól hallhatod a HELYES kiejtést. A Német kezdőknek DVD biztosítja a helyes kiejtést, mivel a szavak és mondatok valódi német anyanyelvűtől hallhatóak, így a megfelelő kiejtés rögzül.

3) OTTHON, kényelmesen tanulhatod a németet, és nem kell sehová sem eljárnod tanulni. Ha nem szeretnél nyelviskolába járni, akkor a Német kezdőknek DVD segítségével otthon is elkezdheted a nyelvet tanulni.

4) A szógyakorlókkal EGYSZERŰEN és könnyedén megtanulható minden egyes szó. A témakörök végén szógyakorló található, aminek segítségével megtanulhatod a szó jelentését és a helyes kiejtést is. Mindezt addig gyakorolhatod újra és újra, amíg minden szót el nem sajátítasz.

5) A GYAKORLÓ FELADATOK segítenek az elmélet megértésében. Minden elméleti rész után gyakorló feladatok találhatóak, melyek segítenek az elmélet elsajátításában. A feladatok az elméletben tanultakra kérdeznek rá, így teljesen megértheted az anyagot.

6) 26 fejezetet, 560 gyakorlófeladatot és több, mint 300 szót tanulhatsz meg profi módon és játékosan.

Fedezd fel a nyelvtanulás örömét! Szerezd be a Német kezdőknek DVD-t még ma!

Részletek itt: http://www.tantaki.hu/nemet/nemet_kezdoknek_dvd

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com