Anna Mari tanár néni is tanul, avagy „Egész életen át tartó tanulás” - 5.0 -re értékelve 5 -ből 1 vote

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Th Interju

Mi gyerek iskolába járunk nap, mint nap, ez a természetes és néha nehéz kötelességünk. De vajon tanár néni miért adta a fejét ismét a tanulásra? A legújabb tanulmányairól kérdeztem Bere Anna Mária tanár nénit.

Miért kezdett újra iskolába járni?

Még 1999-ben Nyíregyházán szereztem rajzszakos tanári másoddiplomámat. Az elmúlt évek során több tanfolyamot elvégeztem, a leghasznosabb számomra Baranyai Zoltánné 120 órás tanfolyama volt. Itt változatos képzőművészeti technikákat ismerhettem meg. Hosszú ideje tanítok az Alapfokú Művészeti Iskola Festő tagozatán és szükségét érezem a megújulásnak.

Hogyan nyílt erre tanár néninek lehetősége?

Tavaly jelentkeztem a Nyíregyházi Főiskola egyetemi végzettséget adó mesterképzésre. Szeptembertől kezdtem meg az első félévemet, most februárban pedig a második félévemet kezdtem tanulással. (A főiskolákon és egyetemeken félévekben mérik a tanulási időszakot, nem csupán az év végi jegyek a fontosak, a félévi jegyek is ugyan olyan fontosak.) Annyiban másabb nekem iskolába járni, mint nektek, hogy én hétvégenként ülök az iskola padban, ahogy ti hétköznap.

Milyen feladatokat kell elvégezni az új iskolában?

Jelenleg a szakmai gyakorlatom zajlik Berettyóújfaluban az Igazgyöngy Alapfokú Művészeti Iskolában. Mentortanárom L. Ritók Nóra, aki mind módszertani, mind emberi vonatkozásban példaértékű számomra.

Mi követi a gyakorlatot?

Sok tanulás, sok vizsga, számtalan új ismeret megszerzése.

Megéri majd a fáradtságot?

Már megérte. Új ismereteket, új módszereket, új embereket ismertem meg. Megtanít arra, hogy szükség van a digitális technikák használatára.

Remélem, hogy a festő tagozaton mi is hasznát vesszük majd ezeknek az új technikáknak, módszereknek!

Én is nagyon remélem, hogy fogékonyak lesznek rá a tanítványaim!

Sok sikert kívánok tanár néninek a tanulmányaihoz!

Én is sok sikert kívánok neked!

Lejegyezte: Takács Hanna 4. a

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com