Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Pin It

"Olyan, mint, amikor az ember hazamegy. Nem csak azért, mert egy ház ad otthont az iskolának, hanem azért is, mert barátságos, biztonságos, megnyugtató. Itt mindig pezseg az élet, a gyerekek jókedvűek, s ha fáradtan is érkeznek, itt feltöltődnek, újra erőre kapnak. Nem csak társaikban, hanem tanáraikban is barátokra találtak… A nyári tábor olyan, mintha 1 hétre egy angol családhoz költözne a gyermekünk. Az sem probléma, ha a gyermek nem ismeri a szó magyar megfelelőjét vagy fordítva… Csak beszélnek és beszélnek és beszélnek… .Ez a legfontosabb… S azt gondolom, hogy annál semmi sem kifejezőbb, mint amikor a gyereket megkérdezzük, hogy mit írjak feltétlenül az angol táborról, a válasza csak annyi: KIVÁLÓ, KIVÁLÓ, KIVÁLÓ. Kell ennél több?"

Az Újpesti Helen Doron Nyelviskola idén is megrendezi népszerű táborait július 4. és augusztus 12. között, amelyekre a Krefiti alkotóit is örömmel várják – sőt részvételt nyerni is lehet! A táborozók lehetnek „külsős” gyerekek, ráadásul az angol nyelvtudás sem feltétel.

Egy kis ízelítő a programokból:

Drámatábor
Nyitvatartás: 8.30-16.30
A tábor ideje alatt a gyerekek egy mese, (terveink szerint) a Hófehérke és a Rapperek (Snow White and the Rappers) vagy Aranyfürtöcske és a három medve (Goldiloks and the three bears) című történet előadására készülnek fel. A tábor végén előadást tartanak a szülők részére, amelyben a tábor ideje alatt készített jelmezeiket, díszleteiket is láthatják a szülők.
A felkészüléshez napi 5 óra intenzív foglalkozásra van szükség, így az étkezésekkel (4 étkezés) együtt egész napos elfoglaltságot jelent.
A tábor díja tartalmazza az étkezéseket, a foglalkozásokat, a felügyeletet és a felkészüléshez szükséges CD-t és könyvet. (6 éves kortól várják a jelentkezőket) 

Gyermekfelügyelet, Napközis tábor (3 éves kortól)
Nyitvatartás: Egész napos 7.30-17.00, félnapos 7.30-11.30 vagy +ebéd 12.30
Napközis táborunkban a hét minden délelőttjén egy alkalom (45 perc) aktív, angol nyelvű foglalkozás (témanap keretein belül), valamint napközben igény szerint kézműves foglalkozások várják a gyermekeket. A félnapos és egész napos táborokban a maximális csoportlétszám 8 fő.
A gyerekek 4 étkezést (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna), félnapos táborozó esetén pedig 2 étkezést (reggeli, tízórai) (félnapos + ebéd esetén 3500 Ft felárral ebédet) kapnak. Az étkezések során figyelembe veszik az egyedi igényeket, rugalmas és egészséges menüsort állítanak össze. 

Témanapok INTENZÍV tábora (már 3 hónapos kortól!)
Témák: 1. Gyümölcsök, zöldségek 2. Állatok 3. Közlekedési eszközök 4. Család 5. Otthon 6. Mozgás, számok 7. Érzelmek 8. Környezet, élettér 9. Színek, formák 10. Tevékenységek
A Témanapon belül zene, mozgás, szituációs játékok, bábjáték, aktív kommunikáció, kézműveskedés várja a gyerekeket a foglalkozásokon.
Tervezett Időpont: délelőtt 9.00-11.00 vagy délután 15.00-17.00
A Témanapokra egyesével is és témák szerint is lehet jelentkezni!

Hd5Hd4Hd7Hd8

Bővebb felvilágosítás és jelentkezés:

Iván Orsolya
SmileWorld Kft.
Telefon: 06 30 246 4386
Cím: 1041 Budapest, Petőfi Sándor u. 9.
E-mail: smileworld.kft@gmail.com

Jelentkezési lap a szerkesztőségtől is igényelhető, a szerkesztoseg@krefiti.hu címen!

Hozzászólások   

0 #1 krefiti 2011-08-01 17:13
Nagyon jó volt a "Hófehérke és a Rapperek" című előadás, főleg azért, mert érezni-látni lehetett, mennyire élvezik a fiatalok! :-)
Idézet

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

•L•U•N•A• - 13:12

Luna-VégtelenségTávolság, vész és kételyek.Istenem...Mond mit tegyek?Otthonom elvész, s lelkem meggyötörve,de menetelek egyenesen előre.(Saját vers. A többihez majd rakok ki linket. :D )

krefiti - 12:39

Elküldenéd a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy Facebookon üzenetben?

SzKriszta - 19:12

SZÖSSZENETMindentől rettenetesen távol,Mégis bennem él a bizonyos mámor.Nem akarok senkit,és semmit,De egyszerre mégis mindenkit.(Saját vers,instagramon :sz.kriszta__ az összes megtalálható :) )

Elisaa19 - 13:10

Éreztem tekimteted Tudtam miért nézelMégsem tudtam megtenniHogy szemedbe belenézek

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Kattogó

  17.04.2018 17:03
  :D :D :lol:
   
 • Végtelenség

  17.04.2018 15:44
  Köszönöm szépen, hogy ki lett rakva. :) Remélem mindenkinek tetszeni fog. ^^
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com