Így kell ezt csinálni - 5.0 -re értékelve 5 -ből 1 vote

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Joó Kittivel, egy tavalyi nyolcadikossal beszélgettem új iskolájáról. Kittit régóta ismerem, hastáncot tanított nekem. Kedves, aranyos, ezért mertem felkérni erre a beszélgetésre.

Melyik iskolába jársz, és milyen tagozaton tanulsz?

A Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakközépiskolába járok, tánc tagozatra.

Miért választottad ezt az iskolát?

Kiskorom óta táncolok és tánccal kapcsolatosak további terveim is. Nyolcadikban a nyílt napokon minden iskolában jártam, ami érdekelt. Ez tetszett meg a legjobban.

Milyen más középiskolákba jelentkeztél még?

A Medgyessyn kívül jelentkeztem még Berettyóújfaluba, az Arany János Gimnáziumba általános és közgazdasági szakra. Debrecenbe, az Euro Szakközépiskolába szintén közgazdasági szakra. A Medgyessyt jelöltem be első helyen. Szerencsére a vágyam teljesült, és ide vettek fel!

Kinek ajánlod ezt a gimnáziumot?

Az iskolámban van még rajz, angol, német és általános tagozat is. Azoknak ajánlom, akiket ezen területek egyik érdekel. Na és persze jó a tanulmányi eredményük, mivel már a felvételin is sokat kellett teljesíteni.

Mi a kedvenc tantárgyad?

Kedvenceim a különböző táncórák, például a balett, a néptánc és a társastánc.

Miért szereted az iskoládat?

Főleg azért szeretem, mert azt tanulhatom, ami érdekel. Az iskolában családias légkör van, a tanárok felnőttként kezelnek bennünket.

Milyen az osztályközösséged?

Az osztályomba 39 lány és 2 fiú jár. Először mindenki idegen volt, de mióta megismertük egymást nagyon jó az osztályközösség. Ebben nagy szerepe van az osztályfőnökömnek is, aki nagyon kedves, szeret és elfogadott bennünket.

Mit ajánlasz a mostani nyolcadikosoknak?

Azt ajánlom, hogy ne hanyagolják el a tanulást, mert a középiskolában még többet kell tanulni. Aki az én iskolámat szeretné választani, annak szívesen segítek.

Köszönöm régi tanáraimnak a felkészítést és a segítséget, hogy abba az iskolába járhatok, amibe szerettem volna.

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

Elisaa19 - 13:10

Éreztem tekimteted Tudtam miért nézelMégsem tudtam megtenniHogy szemedbe belenézek

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com