Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Pin It

Bbdsc04040

Szeretnél akár a nyári szünetben, akár a suli mellett biztonságos háttérrel, elismert képzettséggel munkát vállalni? Ehhez nyújt segítséget a Best-Work Kft. bébiszitter szolgálata. Az akkreditált bébiszitter-képzés iskola és munka mellett is elvégezhető, és a szakmai végzettséghez díjmentes munkaerő-közvetítés jár!

A Micimackó bébiszitter-szolgálat 17 éve áll a szülők és a dolgozni vágyók rendelkezésére. Az itt képzett bébiszitterek egy része pótmama-korú, másik része pedig még tanulója valamely oktatási intézménynek, és mellékállásban lát el gyermekfelügyeletet. Ez a munka azért is nagyszerű lehetőség, mert aránylag magas díjazással, hivatalosan, nettó 600-1500 Ft óradíjjal dolgozhatnak a végzett hallgatók Budapesten és vonzáskörzetében. A heti vagy napi díjazást azonnal kézbe kapják, és nincsenek járulékos költségek.

Az elmúlt 17 év tapasztalata, hogy a szülők nagyra értékelik, ha gyermekük mellett képzett és leinformálható „bébicsősz” tevékenykedik. Az 1 hónapos, távoktatási rendszerű képzést követően a hallgatók szakmai végzettséget kapnak, sőt a cég díjmentes munkaerő-közvetítői szerződést köt velük 6 hónap időtartamra.

Ami fontos, hogy a munkabérből semmilyen jogcímen nincs levonás, és jutalékot sem kell fizetni! (A szülőktől sem kérnek díjazást a közvetítésért.) Minden jogi és egyéb tudnivalóval kapcsolatban teljes tájékoztatást és segítséget nyújtanak a cég munkatársai.

Egy példa a mindennapokból: Ha a bébiszitternek hetente 5 alkalommal kell elmennie egy kisgyermekért az oviba, és este 7-8 óráig vigyáznia rá, amíg a szülők haza nem érnek, kb. 3-4 órát dolgozik naponta. Egy hónapra átlagos, normál nettó óradíjjal számolva 42.000-64.000 Ft közötti összeget tud részmunkaidőben megkeresni. Magasabb iskolai végzettséggel, illetve ha a munka nyelvtudást vagy jogosítványt igényelne, ez az összeg a 65.000-90.000 Ft-ot is minden túlzás nélkül elérheti. Vannak természetesen 8-10 órás munkák is, valamint délelőtti feladatok, amiből válogatnak az iskolában végzett hallgatók.

Más gyermekére vigyázni nagy felelősséggel járó munka, de a Micimackó bébiszitter-szolgálat segít a beiratkozástól az elhelyezkedésig, sőt még a referencia-portfólió elkészítéséhez is hozzájárul!

Bővebb információ: www.micimacko.net

Ti, a Krefiti Magazin alkotói most lehetőséget kaptok arra, hogy megnyerjétek a mintegy 50.000 Ft értékű képzést!

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com