Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Pin It

Egész életünk során történetek vesznek körül bennünket. Ezek a történetek életünk mindennapjainak kisebb foszlányai, érdekességei. Ezek a történetek kellenek ahhoz, hogy érezd hogy élsz. És gondoljatok bele, ha nem történne semmi milyen rossz lenne. Egy két gyenge pillanatunkban is segíteni tudnak ők, emlékként visszaidézve őket. Vannak olyan történetek is, amelyek nem fognak lezáródni, vagy mindig ismétlik egymást. És olyan történetek is vannak, amik egyszer csak megszakadnak hirtelen, azonban te nagyon jól érzed, hogy igen, ez nem örökre, hanem csak egy időre torpant meg, és ez a történet még nem ért véget. Nem tudhatjuk, viszont érezhetjük. Bárhol előfordulhat ez, bárkinél. Az érzéseinket csak nagyon kevesen tudják befolyásolni, és még ez a befolyásolás is nagyon csekély. Olyan ez, mint egy könyv. Egy olyan könyv, aminek a műfaja és témája az összes létező műfajt felöleli, és ezen felül, felöleli a saját életünket. Csak mi tudunk írni ebbe a könyvbe. Nézzétek ezt úgy, mintha néha-néha kihagytok egy-két oldalt, azon gondolkozva, hogy itt még történni fog valami jelentős dolog. Ne hidd azt, hogy a sorsod is bele van írva a könyvedbe, mivel nincsen. Az a sorsod, amit te megválasztasz magadnak.

Hozzászólások   

0 #1 Marát 2012-05-16 19:41
sok sikert Sanyika :D
Idézet

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

•L•U•N•A• - 13:12

Luna-VégtelenségTávolság, vész és kételyek.Istenem...Mond mit tegyek?Otthonom elvész, s lelkem meggyötörve,de menetelek egyenesen előre.(Saját vers. A többihez majd rakok ki linket. :D )

krefiti - 12:39

Elküldenéd a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy Facebookon üzenetben?

SzKriszta - 19:12

SZÖSSZENETMindentől rettenetesen távol,Mégis bennem él a bizonyos mámor.Nem akarok senkit,és semmit,De egyszerre mégis mindenkit.(Saját vers,instagramon :sz.kriszta__ az összes megtalálható :) )

Elisaa19 - 13:10

Éreztem tekimteted Tudtam miért nézelMégsem tudtam megtenniHogy szemedbe belenézek

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Kattogó

  17.04.2018 17:03
  :D :D :lol:
   
 • Végtelenség

  17.04.2018 15:44
  Köszönöm szépen, hogy ki lett rakva. :) Remélem mindenkinek tetszeni fog. ^^
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com