A cikkeket, alkotásokat az alábbi e-mail-címre várjuk:

szerkesztoseg@krefiti.hu 

Postacím: 1048 Budapest, Falemez u. 4.
Telefon/fax: +36 1 788 0993
E-mail: krefiti@krefiti.hu

Felelős kiadó, szerkesztő: Halusz Léna

Hirdetésfelvétel:
Telefon: +36 30 535 4125
E-mail: krefiti@krefiti.hu

 

A Krefiti Magazin részére elküldött személyes adatokkal (név, cím, telefonszám stb.) elfogadod, hogy a szerkesztőség ezeket felhasználhatja a nyeremények kipostázásakor, elküldésekor. Kizárólag e célból használjuk fel a személyes adatokat, másnak, máshová nem adjuk ki.

A nyertesek minden hónap első napján kerülnek kihirdetésre, a nyereményeket a kihirdetést követő 3 hónapon belül eljuttatjuk a nyertesek részére. (Ha a nyertes a kihirdetésétől számított 1 hónapon belül nem jelentkezik, vagy nem küldi el a szerkesztőség részére az elérhetőségét, a nyereményétől sajnos elesik.)

A www.krefiti.hu portálon található tartalom szellemi tulajdona a Krefiti Magazin felelős kiadója. A portál teljes tartalmával együtt teljes körű szerzői jogvédelem alá esik. A szerkesztőség előzetes írásbeli engedélye nélkül nem használhatók fel a portálon található információk, alkotások; kizárólag saját felhasználás céljából menthetők és nyomtathatók ki. A portál oldalán megjelent tartalom a Krefiti Facebook-, Instagram-, Twitter- és Pinterest-oldalán is megjelenik, továbbá nyomtatott formában (poszter, plakát) különböző helyszíneken, rendezvényeken is megjelenhet.

A www.krefiti.hu portálon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a mások által üzemeltett weboldalakra mutató hivatkozások tartalmáért a szerkesztőség nem vállal felelősséget.

A szerkesztőség a megjelentetett pályázati írásokkal, alkotásokkal kapcsolatos, tudomására nem hozott, írásban nem egyeztetett fennálló jogok tekintetében, illetve külső forrásokból származó adatok és információk pontosságáért és valódiságáért felelősséget nem vállal, az esetlegesen ebből eredő veszteségek vagy károk rendezésére nem kötelezhető.

A Krefiti Magazin szerkesztősége fenntartja magának a jogot, hogy a törvénybe és közerkölcsbe ütköző kifejezéseket tartalmazó írásokat, hozzászólásokat, az engedély nélküli reklámokat azonnal törölje.

NAIH-40536

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 18:47

Aki most nem nyert, az se lankadjon, minden hónap első napján nyereményesőcske. Várjuk az új alkotásokat, szavazatokat!

krefiti - 18:47

Gratulálunk a nyerteseknek! Aki még nem tette, dobjon egy e-mail-címet vagy Facebook-üzenetet, hogy egyeztessünk a nyeremények átvételéről.

krefiti - 12:01

Instán is fent vagyunk: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

Sanawe - 08:02

:D

krefiti - 17:25

Bátran lehet osztani, lájkolni is!

kopoalexandra - 16:47

V

krefiti - 12:34

Egy kis emlékeztető: saját alkotással lehet felkerülni a magazinra. Lehet szavazni, osztani és minden hónap elején nyerni!

krefiti - 12:05

Várjuk ám a szavazatokat is az alkotásokra, hajrá!

krefiti - 12:05

Használjátok ki jól a szünet, a nyár utolsó hetét, napjait!

krefiti - 17:01

Ne feledjétek, minden hónapban nyereményesőcske, várjuk folyamatosan a munkákat!

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Az idő múlása

  23.11.2017 21:05
  Elemi erejű vers... szinte én is érzem, hogy fáj. Nagyon szép(:
   
 • Érdemes élni

  23.11.2017 21:03
  Jól esett ez a kis lelkifröccs, köszi. (:
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com