A cikkeket, alkotásokat az alábbi e-mail-címre várjuk:

szerkesztoseg@krefiti.hu 

Postacím: 1048 Budapest, Falemez u. 4.
Telefon/fax: +36 1 788 0993
E-mail: krefiti@krefiti.hu

Felelős kiadó, szerkesztő: Halusz Léna

Hirdetésfelvétel:
Telefon: +36 30 535 4125
E-mail: krefiti@krefiti.hu

 

A Krefiti Magazin részére elküldött személyes adatokat tartalmazó levelekkel kapcsolatban a feladó tudomásul veszi, hogy a szerkesztőség a személyes adatokat felhasználhatja a nyeremények kipostázásakor, elküldésekor. A Krefiti Magazin kizárólag e célból használja fel a részére elküldött személyes adatokat.

A nyertesek minden hónap első napján kerülnek kihirdetésre, a nyereményeket a kihirdetést követő 3 hónapon belül eljuttatjuk a nyertesek részére. (Amennyiben az értesítéstől számított 1 hónapon belül a nyertes nem adja meg az elérhetőségeit, vagy nem küldi el a szerkesztőség részére az elérhetőségét, a nyereményétől sajnos elesik.)

A www.krefiti.hu portálon található tartalom szellemi tulajdona a Krefiti Magazin felelős kiadója. A portál teljes tartalmával együtt teljes körű szerzői jogvédelem alá esik. A szerkesztőség előzetes írásbeli engedélye nélkül nem használhatók fel a portálon található információk; kizárólag saját felhasználás céljából menthetőek és nyomtathatóak ki. A portál oldalán megjelent tartalom a Krefiti Facebook-, Instagram-, Twitter- és Pinterest-oldalán is megjelenik.

A www.krefiti.hu portálon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a mások által üzemeltett weboldalakra mutató hivatkozások tartalmáért a szerkesztőség nem vállal felelősséget.

A szerkesztőség a megjelentetett pályázati írásokkal, alkotásokkal kapcsolatos, tudomására nem hozott, írásban nem egyeztetett fennálló jogok tekintetében, illetve külső forrásokból származó adatok és információk pontosságáért és valódiságáért felelősséget nem vállal, az esetlegesen ebből eredő veszteségek vagy károk rendezésére nem kötelezhető.

A Krefiti Magazin szerkesztősége fenntartja magának a jogot, hogy a törvénybe és közerkölcsbe ütköző kifejezéseket tartalmazó írásokat, hozzászólásokat, az engedély nélküli reklámokat azonnal törölje.

NAIH-40536

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 12:34

Egy kis emlékeztető: saját alkotással lehet felkerülni a magazinra. Lehet szavazni, osztani és minden hónap elején nyerni!

krefiti - 12:05

Várjuk ám a szavazatokat is az alkotásokra, hajrá!

krefiti - 12:05

Használjátok ki jól a szünet, a nyár utolsó hetét, napjait!

krefiti - 17:01

Ne feledjétek, minden hónapban nyereményesőcske, várjuk folyamatosan a munkákat!

krefiti - 17:01

Az aktuális nyerteseket jobb oldalt találjátok. Írunk mi is, de aki még nem vette fel a kapcsolatot velünk adatokért, tegye meg!

krefiti - 17:00

És már augusztus van, gyorsan telik a nyár. Hogy telik?

krefiti - 17:08

Aki most nem nyert, az se lankadjon, minden hónap első napján nyereményesőcske. Várjuk az új alkotásokat, szavazatokat!

krefiti - 17:08

Ismét gratulálunk a nyerteseknek! Aki még nem tette, dobjon egy e-mail-címet vagy Facebook-üzenetet, hogy egyeztessünk a nyeremények átvételéről.

krefiti - 17:04

Instán, Twitteren, Facebookon is megtaláljátok a Krefitit.

krefiti - 17:04

Nyaralási fotókat, alkotásokat is várunk!

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com