Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

20170303 150104

Raffaello Maja-módra - 5.0 -re értékelve 5 -ből 5 szavazat alapján

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

Raffaello

Imádom a Raffaellót, otthon is készítek, és a barátnőimnek is szoktam csinálni születésnapra, névnapra.

Torták - 5.0 -re értékelve 5 -ből 6 szavazat alapján

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

torta

Császármorzsa. Álnéven a smarni - 5.0 -re értékelve 5 -ből 4 szavazat alapján

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

Csszrmorzsa.%20lnven%20a%20smarni

Vegetáriánus "hús" - 5.0 -re értékelve 5 -ből 5 szavazat alapján

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

Fnykp%200598

Hamburgeradó-mentes "Happy Meal" - 5.0 -re értékelve 5 -ből 2 szavazat alapján

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

20110718593

Húsvéti meglepetésem anyuéknak - 5.0 -re értékelve 5 -ből 2 szavazat alapján

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

Fnykp0116

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Gasztro

Március 17-én vadiúj, friss programmal kilencedszer indul útjára a GasztroWerk! Segal Viktor séf szakmai irányításával többek között ellátogatunk Budapest legújabb Michelin csillagos helyére, a Tantiba. Ott leszünk a nyitás tájékán az Émile Gerbeaud Budában és a kitüntetetten magyar ízekre, dizájnra és zenére építő kiSBBendében, amit két egykori gasztrowerkes álmodott meg.

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Hajas2

A versenyen részt vehet bárki, egyén és csoport, aki 11-13 óra között hájastésztát vagy fánkféleséget hoz a művelődési házba. A behozott süteményeket zsűri bírálja el a megadott szempontok szerint.

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Kocsmajalis

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 12:34

Egy kis emlékeztető: saját alkotással lehet felkerülni a magazinra. Lehet szavazni, osztani és minden hónap elején nyerni!

krefiti - 12:05

Várjuk ám a szavazatokat is az alkotásokra, hajrá!

krefiti - 12:05

Használjátok ki jól a szünet, a nyár utolsó hetét, napjait!

krefiti - 17:01

Ne feledjétek, minden hónapban nyereményesőcske, várjuk folyamatosan a munkákat!

krefiti - 17:01

Az aktuális nyerteseket jobb oldalt találjátok. Írunk mi is, de aki még nem vette fel a kapcsolatot velünk adatokért, tegye meg!

krefiti - 17:00

És már augusztus van, gyorsan telik a nyár. Hogy telik?

krefiti - 17:08

Aki most nem nyert, az se lankadjon, minden hónap első napján nyereményesőcske. Várjuk az új alkotásokat, szavazatokat!

krefiti - 17:08

Ismét gratulálunk a nyerteseknek! Aki még nem tette, dobjon egy e-mail-címet vagy Facebook-üzenetet, hogy egyeztessünk a nyeremények átvételéről.

krefiti - 17:04

Instán, Twitteren, Facebookon is megtaláljátok a Krefitit.

krefiti - 17:04

Nyaralási fotókat, alkotásokat is várunk!

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com