Amikor azonnal el kell szállítani a csomagokat, akkor az expressz szállítás a megoldás

expressz szállítás teherautó

Ha webshopod, gyárad van, illetve, ha dolgozol együtt szállító cégekkel, akkor minden bizonnyal tisztában vagy azzal, hogy nem minden esetben egyszerű megoldani a logisztikai dolgokat. Még ha rendelkezel is saját járműparkkal, előfordulhat, hogy becsúszik egy-egy olyan szállítás, melyhez már segítségre lenne szükség, esetleg eladsz egy hatalmas szállítmányt, de azonnal ki kellene vinni.

Megoldható persze az expressz szállítás cégen belül is, az a legjobb, ha ez adott, ha van megfelelő jármű és ember, aki el tudja azt vezetni – ez esetben nincs is miről beszélnünk. De vannak váratlan helyzetek, amikor nincs más megoldás, mint az, hogy megrendeled a gyors szállíttatást.

Számos olyan cég van már a hazai fuvarozó piacon, akiknél igénybe lehet venni expressz szállítást. Ezt azáltal tudják garantáltan biztosítani, hogy hatalmas járműiparral szerelkeztek fel, sok sofőrrel, így nem csak gyorsan tudnak autót biztosítani, de még arra is képesek, hogy rugalmasok legyenek a szállítandó rakomány méretének megfelelően a kocsi kiválasztásában. Az expressz szállítás lényege az, hogy az adott cég akár 24 órán belül is rendelkezésünkre állít egy, a megrendelő szükségleteinek megfelelő gépjárművet, ami elviszi a megrendelést oda, ahova kell.

Akik benne vannak ebbe a szállítmányozási bizniszbe, azok tudják, hogy egy fuvar megrendelés egy napon belül nagyon ritkán teljesül. A legtöbb esetben hosszú napokat kell várni, hogy minden klappoljon logisztikai szempontból. Ráadásul az ilyen jellegű expressz szállítás nem kizárólag abból áll, hogy a dobozokért eljönnek, majd elviszik őket. Nem mindegy az sem, hogy milyen jellegű csomagokat kell majd szállítani, mekkora súlyban, mennyi dobozokban. A megrendelés során épp ezért kell ezeket az adatokat pontosan megadnia a megrendelőnek.