A legjobb anti-cellulit olajok

Anti-cellulit olajok

A narancsbőr az egyik leggyűlöltebb bőrhiba. Nincs olyan nő, aki ne akarna megszabadulni tőle. Az illóolajok csodálatos módja a cellulit ellensúlyozásának és láthatatlanná tételének. Néhány illóolaj segíthet a narancsbőr kisimításában egy kellemes masszázzsal kombinálva.

Itt vannak a legjobb anti-cellulit olajok, amelyek segítségével akár otthon is végezhet anti-cellulit masszázst.

Rozmaringolaj

A rozmaringolaj gyulladáscsökkentő, antiszeptikus és antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik. A vele végzett masszázsok elősegítik a cellulit terjedését és csökkentik a gyulladást. A rozmaringolaj segíthet a nyirokrendszerben is megszabadítani a testet a felhalmozódott méreganyagoktól és zsírlerakódásoktól.

Citromfűolaj

Ez az olaj fájdalomcsillapító és hűtő tulajdonságokkal rendelkezik. A citromfűolaj javítja a vérkeringést, ami hozzájárulhat a cellulitisz terjedéséhez. A citromfű képes csökkenteni a bőr és az erek gyulladását. A vele végzett masszázsok csökkenthetik a cellulitiszre jellemző zsírlerakódásokat.

Kaporolaj

A hormonális egyensúlyhiány hozzájárul a cellulit kialakulásához. Az alacsony ösztrogénszint hozzájárulhat ehhez a problémához. Az édeskömény olaj stimulálhatja a kollagén szintézisét, amely küzd a narancsbőr ellen és fiatalabbá teszi a bőrt.

Ciprusolaj

A ciprusolaj a cellulitisz elleni küzdelemben is hasznosak közé tartozik. A vele végzett masszázs serkenti a nyirokrendszert, hozzájárul a visszatartott folyadékok ártalmatlanításához, amelyek részt vesznek az úgynevezett vizes narancsbőr kialakulásában.

Borókaolaj

A borókaolaj képes a bőrsejtek zsugorodására. Ez javított vízelvezetéshez és vérkeringéshez vezet. A toxinok könnyebben és hatékonyabban távoznak a testből, és ez a folyamat megakadályozza a felesleges folyadék visszatartását. Ily módon a bőr megújul és kisimul.

Hogyan kell megfelelően hígítani az anti-cellulit masszázs illóolajokat?

Az illóolajok irritációt okozhatnak, ha hígítás nélkül alkalmazzák a bőrön. A biztonságos használat érdekében el kell keverni őket alapolajjal, hordozóolajjal, amellyel hígítani lehet az Ön által választott esszenciális anti-cellulit olajat. Az alapolajok nem zavarják az illóolajok funkcióit és tulajdonságait.