A számomra bevált szakma, a kárpittisztítás Balaton vidékén

kárpittisztítás Balaton

Egyetem után rájöttem, hogy az a gazdasági vonal, amit tanultam nem igazán fekszik nekem és jobb lenne egy szakmát kitanulni, amivel tényleg szeretnék foglalkozni. Ekkor nem gondoltam, hogy a kárpittisztítás Balaton környékén lesz számomra a jövő.

Én Egerben nőttem fel, majd Budapestre költöztem fel egyetem miatt. Miután pedig új pályát kerestem, több ember megkérdezése és egy kis online kutatás után rádöbbentem, hogy nagy a szükséglet a kárpittisztításra és jó lenne ezt kitanulni, akár egy saját vállalkozás megvalósításának a céljából. A kárpittisztítás Balatonon pedig idővel kiderült, hogy óriási lehetőség a számomra, mivel ott más jellegű volt a verseny, mint a fővárosban és kapcsolatok révén el is tudtam kezdeni ott felépíteni a hírnevem.

Természetesen ez azzal járt együtt, hogy le kellett költöznöm a magyar tengerhez, ezen belül pedig Balatonfüredre esett a választás és sikerült is oda nősülnöm. A kárpittisztítás Balaton kifejezésre pedig idővel sikerült előre is kerülni a Google találatok között, aminek köszönhetően nagyon sok új megkeresésem érkezett. Ez azért volt anyagilag is előnyös a számomra, mert nem kellett így már Google hirdetésekre sokat költeni és organikus módon jött sok ügyfelem. Arról nem is beszélve, hogy az emberek egymásnak is mesélték a munkáimat és így személyes ajánlások révén is bővült az ügyfélköröm.

Megdöbbentő még ennyi év után is, hogy mekkora lehetőséget jelentett számomra a kárpittisztítás Balaton környékén és azóta már több alkalmazottam is van, illetve én már üzleti résszel foglalkozok többnyire és az alkalmazottak végzik a szakmai munkát.