Valósághű versenyek: Valósághű versenyzés a száguldás szerelmeseinek.

Hajt a vágy? A sebesség utáni vágy? Olykor legszívesebben mindannyian padlóig nyomnánk a gázt, de a biztonsági előírások miatt, illetve, mert egy gyereküléssel felszerelt Nissan Qashqait vezetünk, betartjuk a szabályokat – legalábbis a való világban.

Szerencsére azonban számos száguldós-versenyautós játék között válogathatunk, amelyekkel kielégíthetjük sebesség utáni vágyunkat.

Akár egy F1-es autóval szeretnél zavartalanul gyorsulni, akár egy kihívásokkal teli ralipálya bukkanói között manővereznél, biztosan találsz kedvedre valót. És ne feledd: ezekben a világokban nyugodtan tövig nyomhatod a gázt.
F1 Mobile Racing

Az F1 Mobile Racingben saját versenyautóddal, a világ leghíresebb pályáin versenyezhetsz kezdve Monacótól Silverstone-ig, Monzától a Circuit de Spa-Francorchamps-ig.

És amint megszokod, hogy Lewis Hamiltonnal és Sebastian Vettellel pacsizol, rájössz, kik is állnak veled szemben: a versenytársaid.

Ebben a játékban ugyanis a versenypilóták legjobbjaival mérheted össze a tudásod, részt vehetsz az idei szezonban, és párbajra hívhatsz más játékosokat. És ha a kidolgozott, valósághű grafika nem lenne elég, a játék haptikus visszajelzéseket küld, így minden bukkanót és ütközést érezhetsz.

F1 Mobile Racing

GRID™ Autosport

Jobb szereted a kellemes szüttyögést? Akkor a GRID™ Autosport nem fog a kedvenceid közé tartozni. Ez a megdöbbentően kifinomult versenyautós játék inkább a száguldás őrültjeinek való, mintsem a mezei versenyzőknek – pont, mint a való életben.

Már a kezdeti szinteken sem egyszerű mindent kézben tartani, így valószínűleg jobban fog izgatni, hogy beérsz-e egyáltalán a célba, mint hogy hanyadik leszel. A helyzet ezután sem lesz egyszerűbb, de miközben teljesíted a szinteket és feloldasz több mint 100 autót, csiszolódnak a készségeid, és ráérzel, mi kell ahhoz, hogy a többiek elé kerülj.

GRID™ Autosport

Rush Rally 3

Ha ráuntál az aszfaltozott pályára, próbáld ki a Rush Rally 3-t! Irány az erdő, ahol teljesen magadra vagy utalva – persze nem a horrorfilmekben megszokott módon, sokkal inkább a tapadáskeresős, sárfelverős, adrenalintól fűtött stílusban.

Ha követed az utat, a játék folyamatosan bukkanókkal, ugratókkal, fákkal és hajtűkanyarokkal igyekszik megnehezíteni a dolgod.

Navigátorod mindig jelzi a közeledő veszélyeket, úgyhogy érdemes hegyezned a füled – vannak ugyanis olyan buktatók, amelyekből nem tolathatsz ki. Ez a játék tökéletes választás azoknak, akiknek nem nyújt elég izgalmat az aszfaltozott versenypálya.

Rush Rally 3

Real Racing 3

Mindig is szerettél volna elmenni egy pályanapra? A Real Racing 3-ban most megteheted! Itt azonban nemcsak egy autót vezethetsz, hanem akár 250 valódi járgányt is tesztelhetsz.

A legnagyobb élvezet érdekében az irányítás intuitív, éppen annyira érzékeny, amennyire szükséges.

Hamar hozzászokhatsz, ugyanis csak a kormányzással, a gáz adásával és a fékezéssel kell foglalkoznod a valódi versenyélmény megtapasztalásához. És a dolognak azután sincs vége, hogy beértél a célba! Számos módon fejlesztheted autódat, így nemcsak a mozgásáról, hanem a felszereltségéről is te dönthetsz.

Real Racing 3

Gear.Club – True Racing

Hagyd el a versenypályát, és élvezd az autóút adta izgalmakat ebben a globális, versenyautós játékban! A Gear.Club irányítása a kezdőknek sem okoz gondot – főleg, ha be van kapcsolva a járművezetést támogató rendszer –, ráadásul egy csomó szuper autó közül választhatunk, amelyeket akár fel is tuningolhatunk.

Bár a játék grafikája és irányítása elképesztően realisztikus, egy dolog nem az: a Gear.Club lehetővé teszi, hogy kitöröld a vezetési malőrjeidet. Ha a való életben hibázunk, annak komoly következményei lehetnek, úgyhogy okosan használjuk a második esélyünket.