Egyedi bélyegző rendelés kevesebb, mint 20 perc alatt

A bélyegző elkészítése egy maximum 15 perces munka, milyen a bélyegzők háza előre le van gyártva, így kerül az üzletekbe: a kész házba már csak a szöveglemezt kell egyedi módon legyártani. Egyébiránt be sem kell fáradnia a vállalkozónak az üzletbe, a bélyegző rendelés gyorsan és egyszerűen lebonyolítható otthonról is az internet segítségével, házhozszállítással pedig akár már másnap a kezünkben tarthatjuk az egyedi céges bélyegzőnket.

Az online tervezőprogramok segítségével megtervezheti saját bélyegzőjét. A bélyegzőket modern lézeres technikával készítik el a cégek: azaz a szöveglemez egy olyan speciális nyomtatóval készül, mely az üzletben, helyben nyomtatja rá a gumira az Ön által megadott adatokat. A többi alkatrész már ott van az üzletben, és csak össze kell ragasztani a kész szöveglemezzel, és a tintapárnával.

Ez pusztán tehát csak pár percet vesz igénybe: adatait, és a bélyegzőn megjeleníteni kívánt szövegeket beviszi a rendszerünkbe online, majd leadja a rendelést, és mi elkészítjük a szöveglemezt.  Legrosszabb esetben a bélyegző rendelésének lebonyolítása adatok rögzítésével és az elkészítéssel együtt olyan 15 percet vehet igénybe, és már jöhet is a kész termékért, ha személyesen akarja átvenni.