Akadálymentes játékok

Versenyzés. Kaland. Játékok a stratégia és a verseny szerelmeseinek. Jó eséllyel te is találsz majd kedvedre valót az App Store-ban. Ráadásul az akadálymentes funkcióknak köszönhetően most minden gamer belevetheti magát az akcióba.
[Képleírás: Három illusztráció egymás mellett: egy szem egy nagy kék téglalapon, hanghullámok egy kicsi piros háromszögön és egy fül egy sárga körben.]

A színvakság valamilyen formájában szenvedő körülbelül 300 millió ember most bekapcsolhatja az olyan fejtörők színvak módjait, mint a Two Dots és a Box It Up! Inc. A VoiceOver-kompatibilis Sonar Islands, Subwords és Alt-Frequencies csodás játékok a gyengénlátók számára. A módosítható kezelőfelülettel rendelkező játékok pedig, például a League of Legends: Wild Rift és a Call of Duty: Mobile, segítenek, hogy igényeidre szabd a vezérlést. Kezdődhet a játék!

League of Legends: Wild Rift

Alt-Frequencies

Subwords

Call of Duty®: Mobile

Sonar Islands

Box It Up! Inc.

Two Dots

Az Apple Arcade játékai is rendelkeznek olyan akadálymentes funkciókkal, mint a színvak opció a tint.-ben, a Mini Motorwaysben és a Manifold Gardenben, míg az A Monster’s Expedition a diszlexiában szenvedők számára optimalizált betűtípust használ.