Mad Skills Motocross 3

A népszerű motokrosszos sorozat harmadik részére, a Mad Skills Motocross 3-re tényleg a „csodálatos” jelző illik leginkább.

A játék egésze új köntösbe bújt: még mindig a pörgős versenyzés és a pilóta súlyának beállítása a lényeg, és a lenyűgöző pályák továbbra is megmaradtak, de a harmadik rész tartogat mást is – a sivatagi pályán száguldva a tűző nappal a háttérben szinte érzed majd a simogató szellőt.

Ahogy már megszokhattad, most is résen kell lenned a pályákon, a kemény ugrásokat tökéletes landolással kell megspékelned, és egy-egy szaltót is vihetsz a dologba az extra jutalmakért. Ráadásul most a világ minden tájának játékosaival is versenyre kelhetsz. Ha pedig már épp kezdesz ráérezni, a hetente érkező online események és pályák újabb kihívás elé állítanak.

A garázs tökéletes hely, hogy egyedivé tedd járgányod, és magadra kapd a legmutatósabb öltözetet, amit a játékban szerzett pénzből vagy a boltból vásárolhatsz meg. A több mint egymillió kombináció garantáltan ínyére lesz azoknak a játékosoknak, akiknek ez egy ideje már kívánságlistán van.

A Mad Skills Motocross 3 legbelül egy játéktermi motokrosszverseny, amivel bárki játszhat, de az is érthető, hogy a sport rajongói miért vannak oda annyira a sorozatért: itt sem lesz egy unalmas pillanatod – pont, mint a valódi versenyen.