Hol mutat jól a 3D kerítés?

3d kerítés

A 3D és a 4D manapság népszerűvé vált minden területen, meglepő, hogy mennyi irányban bukkannak fel ezek a többdimenziós dolgok. Akár hisszük, akár nem, de még a kerítések közt is találunk 3D-s verziót.

A 3D kerítés egy olyan fém kerítés, mely nem egyenesen fut felfelé, mint a hagyományos 2D kerítés, hanem vannak beszögellései, háromszög alakú hajlítások vannak a normál 2D-s kerítésen.

Ezeket úgy is nevezzük, hogy fémtáblás kerítés, mivel egy keretbe van erősítve a fém háló. Ezeket a kerítés típusokat többnyire közterületeken szoktunk látni, sok esetben kutyafuttatók vagy kültéri sporteszközök, sportpályák körül állnak.

A 3D kerítések bár erősek, de mégis légies megjelenésűnek látszanak. A keret masszív kivitelezést biztosít, nagy teherbírásúvá teszi a kerítést. Ezek a darabok azért is olyan népszerűek, mert nem kell őket gondozni, nem kell őket ápolni, takarítani, festeni, mint más kerítés fajtákat, mondjuk a fát.

A 3D kerítés sokféle platformon előfordul már. Láthatunk példát rá a közterületeken, parkokban, kutyafuttatókban vagy épp játszótereken is, ahogy zárt parkos részek körül is jól mutatnak. Ezek ugyanúgy a magánterületeken is előfordulnak, mint mondjuk óvodák, iskolák egyéb intézmények, uszodák, nem nyilvános, szabadtéri területek körül. A 3D kerítés típusok jól mutatnak családi házak körül is, annak ellenére is, hogy sok ember a személyes terét jobban el szereti rejteni az utca járókelőinek a szeme elől. Erre is van mód, hiszen a táblás kerítések alkalmasak arra, hogy futónövényekkel futtassuk be őket.