Laminált padló in action

laminált padló két sárga fotellel

Az elmúlt időben költöztünk el családommal egy új házba, ahol a padló egy kényes kérdés volt több okból is. Mindent összevetve, a laminált padlót választottuk a továbbiakra.

Kitűnő választásnak gondoljuk nappali, előszoba, illetve irodák parkettázására. A Lőrinc Parkett webáruházban találtuk meg a számunkra kitűnő színű és mintájú laminált padlót. Egyébként a cég weboldalán számos változat közül tallózhatunk igényünk szerint. Mivel hoztunk át szerszámokat az előző helyről, megkönnyítette a dolgunkat, amikor a paneleket lehelyeztük, ez eleve nem nehéz folyamat.

A laminált padló azért is ideális, mert kopás és karcolásálló, ami egy otthonban vagy irodában megkönnyíti a mozgatással járó feladatokat. Mivel a nappaliban padlófűtés üzemel, oda is kiválóan hatékony. Biztonsági szempontból is előnyös mindannyiunknak, mivel nem tartalmaz veszélyes alkotóelemeket, amellett a laminált padló felülete nem szívja be a koszt. Ráadásul nagyon könnyen tudjuk karbantartani, mindössze portalanítjuk, és egy nedves ruhával megyünk végig rajta. Nagyon vonzott, hogy a laminált padló 100% fából készül, mivel a hordozórétege eleve farostlap, így abszolút természetes alapja a helységeknek. A nedvességtartalma 6-7%, ami teljesen megfelel a hazai klimatikus helyzeteknek, így otthon is előnyös.