Kerti csúszda a gyerekek örömére

Kerti csúszda és kisfiú

Beköszöntött a nyár, és ennek hála mindenki kibújhat a barlangjából. A gyerekek elárasztották a parkokat és játszótereket, a lakóparkok gyerekei is megtöltik a helyi játszóteret.

Ám a kertes házak lakói számára nincs lakóparki játszótér, ahova csak le kell sétálni, és nem mindenkinek van a közvetlen közelében játszótér. Amikor nem akar az ember kimozdulni még a ház területén kívülre sem, de a gyerek otthon unatkozik, akkor a kert adja meg a szórakozás tökéletes lehetőségét. Ám egy üres kertben hamarabb elunja magát a gyerek, ezért érdemes beszerezni néhány házi játszótéri kelléket, mint a hinta és a kerti csúszda. Egy ilyen eszköz még a vendég gyerekek számára is sok élményt biztosít, lehet fogócskázni is a kerti csúszda használatával, lehet versenyezni, és szinte bármit játszani, amit csak a fantáziavilág enged.

A jatszoterland.hu oldalán különböző színű és ívű kerti csúszdák közül válogathatunk, akár 2 éves gyermekek számára is elérhető kis méretekben, de nagyobb kalandorok is megtalálják a számukra kihívást és adrenalin tengert jelentő csúszda méretet. Rossz idő esetén az önálló kerti csúszdák, tehát amiket nem hinta állványhoz kell illeszteni, egy fedett teraszra cipelhetők, sőt akár letisztítva a házba is be lehet vinni. A kerti csúszda a gyerekkor elmaradhatatlan kelléke, szerezzünk be minimum egyet saját kertünkbe is, ezzel is támogatva a gyerekek szabadban töltött játékidejét, szemben a tv és az okos eszközök szobába száműző világával.